Op maat van elke slaper

U wilt genieten van een heerlijke nachtrust in alle comfort? Maar u weet niet juist wat te kiezen...?

Met meer dan 30 jaar ervaring helpt Sleepy u bij de juiste keuze: een bed op uw maat.

Er zijn heel wat mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen: op maat gemaakt, afgestemd op uw slaapcomfort, voor mensen met een allergie of transpiratie,...

We bieden slaapoplossingen voor elke persoonlijkheid en budget. Van basisuitrusting tot ergonomische of handgemaakte oplossingen. Bovendien allemaal uit te testen in onze winkels!

Fitness

FITNESS, SMART SLEEPING

Bent u op zoek naar degelijk slaapcomfort aan een scherpe prijs? Een degelijk rechttoe rechtaan bed zonder franje? Dan is de Fitness collectie een echte aanrader.

Fitness boxspringsFitness lattenbodemsFitness matrassen Fitness bedomranding

hoofdkussens, dekbedden, matrasbeschermers

Dekbedden, hoofdkussens, matras- en kussensbeschermers,...

Uw kussen is een hoofdzaak. Heeft u een gevoelige nek of slaapt u liever op een zacht of stevig kussen? Bij Sleepy heeft u keuze uit meer dan 35 hoofdkussens. Ook het juiste dekbed kiezen is even belangrijk voor een goede nachtrust als een aangepaste bedbodem, een aangepaste matras en een aangepast hoofdkussen. 

Hoofdkussens Dekbedden Matrasbeschermers

Ergosleep

Ergosleep, een bed aangepast aan uw lichaam

Ieder van ons is uniek en heeft een eigen lichaamsbouw en dus nood aan een individuele slaapoplossing. Ergosleep stelt uw bed met digitale perfectie af op maat van uw lichaam, uw SLAAP-DNA® (digitale nachtrust analyse).

Ergosleep boxsprings Ergosleep lattenbodems Ergosleep bedden Ergosleep matrassen SLAAP-DNA®

Sleepy Bedtextiel

Kleurenpracht versus zwart-wit

Destination Madeira: Geschilderde en geborduurde bloemen roepen de ongekunstelde romantiek en het handwerk van de jaren zeventig op.
Destination Marseille: Het marinethema is een klassieker in de zomercollecties op de catwalk. De tijdloze marinestrepen werden lichtjes vervaagd, voor een zonen-zee gebleekt effect.
Destination Rio: Een compositie van fijne kleurenbalken in dégradé, met accenten van rood, fuchsia, blauw en geel zorgt voor mooie nuances, alsof de kleuren zinderen in fel zonlicht.

Ontdek hier onze nieuwe textielthema's

Belgian Luxury Beds, lekker luxueus

Neemt u enkel genoegen met het beste van het beste? Dan is BLB iets voor u.

Traditie, vakmanschap, meesterlijk handwerk, liefde voor het product, oog voor detail, uitzonderlijke kwaliteit, perfecte afwerking en de meest verfijnde natuurlijke materialen.

BLB boxsprings BLB matrassen BLB bedden

UW sleepy winkel in de buurt

Dankzij de unieke samenwerking van deze zelfstandige ondernemers geniet u permanent van de beste voorwaarden en vindt u bij ons de laatste ontwikkelingen in slaapcomfort en de nieuwste trends in bedmode.

Kies een Sleepy-winkel in uw buurt:

West-VlaanderenOost-VlaanderenAntwerpenLimburgVlaams-Brabant

 


Sluit productenoverzicht
open Product ovzerzicht