Bedden

BLB luxe bedden, bed

BLB Belgian Luxury Beds

Neemt u enke genoegen met het beste van het beste? Dan vindt u in het BLB-gamma zeker het bed van uw dromen. BLB staat voor een optimale ondersteuning van uw lichaam, zodat u uiterst comfortabel slaapt en heerlijk uitgerust ontwaakt.

Bed Ergosleep met hoofbord Wellington.
Bed Ergosleep met hoofbord Wellington.

Bedden Ergosleep

Ergosleep bedden staat voor grenzeloos combinaties en eindeloos slaapcomfort.  Bijna alles kan.  Wat ook uw specifieke en veeleisende dromen zijn, wij kunnen ze invullen!

Boxspring Fundamentals, Cosmos.
Boxspring Fundamentals met hoofdbord Cosmos.

Fundamentals bedcombinaties

Het design van de Fundamentals boxspring kan u zelf bepalen. U kan kiezen uit 4 verschillende hoofdborden en een ruime keuze aan kleuren van stoffen en kunstleders.

Boxspring

Promobedden Sleepy

Bekijk hier onze speciale aanbiedingen

Bed York.
Bed York.

Bedden divers

Bedkaders vindt u in alle vormen en kleuren: met of zonder hoofd- of voetbord, afgewerkt in verschillende houtsoorten, of bekleed met stof of leder. 
Kies uw eigen stijl

Bed Cezorent in kers.
Bed Cezorent in kers.

Bedden op comforthoogte

Bij Sleepy hebben we bedden met een speciale instaphoogte. Die bedraagt ongeveer 50 cm, waardoor de bedrand precies ter hoogte van uw knieholte komt. Dat spaart uw rug als u wilt gaan zitten of liggen. U hoeft dus niet bijkomend door de benen te buigen. Ook uit uw bed komen is comfortabeler, en uw bed opmaken kost minder inspanning.

Bed Loft
Boxspring Fitness

Fitness Boxsprings

De Fitness Boxspring is voorzien van een bonell-interieur en een soepele schoudercomfortzone. Hij is verkrijgbaar in verschillende stoffen en met verschillende hoofd- en voetborden.

clip-on

Clip-on

De revolutionaire Clip-on bedomranding maakt van de Ergosleep lattenbodems P4 en P3 in een handomdraai een volledig aangekleed bed.

Zie ook:

BEDBODEMS

Lattenbodems en boxsprings.
Klik hier.

Met het juiste been uit het juiste bed stappen ...


Sluit productenoverzicht
open Product ovzerzicht