Trustpilot
SOLDEN SOLDEN SOLDEN

Als beste getest door Test Aankoop

Sleepy® Original matras


Nu met 30% korting

Vanaf €641 €449

Bestel hier
120 nachten proefslapen

Binnen de 48u
geleverd

Met Sleepy® slaap je in 1-2-3! Bestel de matras online en wij leveren hem gratis in een handige doos bij je thuis. Tijdens werkdagen ontvang je je Sleepy Original matras binnen de 48u. Waar je ook woont.

120 nachten proefslapen

Wij zijn ten volle overtuigd van de Sleepy® Original. Daarom geven we je 120 nachten om hem in de rust van je eigen slaapkamer uit te testen. (geldig op alle standaard maten)

12 jaar
garantie

De Sleepy® Original staat voor duurzaamheid en voldoet aan alle strenge Europese kwaliteitseisen. Duurzaamheid gegarandeerd!

Sleepy® Original matras

One-fits-all

Ontworpen met focus op optimaal comfort en ondersteuning, past onze Sleepy® Original matras bij iedereen, ongeacht slaaphouding of lichaamstype.

2 hardheden in 1 matras

Lig je liever zacht? Dan is de medium kant ideaal voor jou. Toch liever een harder ligcomfort? Draai hem 180° en ervaar de stevige ondersteuning van de firm zijde.

Ongestoord samen slapen

De Sleepy® Original matras staat garant voor rustige slaap. Slaap je samen met een partner of huisdier? Door de geringe bewegingsoverdracht voel je niet dat er iemand naast je ligt te woelen!

Anderen kochten ook

“Ik had al een tijdje last van mijn rug toen een vriendin mij de Sleepy Original aanraadde. Mijn pijn is opmerkelijk verminderd!”

Sarah D.

“Mijn partner en ik hebben heel andere slaapgewoonten. Hij ligt liever stevig, terwijl ik liever wat zachter lig. We hebben twee matrassen naast elkaar gelegd. Ik slaap op de medium zijde, hij op de firm. Probleem opgelost!”

Elisabeth S.

“Handig dat de matras in een doos geleverd wordt. Zo hadden we geen enkele moeite om hem tot in de slaapkamer te krijgen!”

Tom B.
Bekijk testimonial op trustpilot

Het leven is beter in bed

Sleepy® heeft ruim 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van kwaliteitsvol slaapcomfort. Met onze oplossingen willen we bijdragen aan een actieve, positieve en creatieve levensenergie door jouw slaapcomfort te verhogen.

Inhoud winkelmandje aan het ophalen