Home Made Bed

Het Sleepy® Home Made bed  is de perfecte aanvulling op de Sleepy® Original matras. Gebruik de bijgeleverde poten of leg hem in je bestaande bedkader. Door zijn ingenieus ontwerp blijft het Home Made Bed compact en kan het eenvoudig thuis geleverd worden, maar heeft het toch geen montage nodig.

Verpakt in een handige doos:
in 1-2-3 bij je thuis

1-2-3 slapen

De ideale toevoeging voor de Sleepy® Original matras? Dat is het Sleepy® Home Made bed! Zijn vijf zones zorgen voor een perfecte ondersteuning van zowel de matras als jouw lichaam. De extra comfortzones aan de schouders en heupen staan garant voor een perfecte nachtrust. Kies je eigen stevigheid door de hardheidschuivers te verplaatsen.

Geen gedoe met lange wachttijden. Het Home Made bed wordt snel in een handige doos bij je thuis geleverd. Een ingenieus scharnier zorgt ervoor dat de bodem compact blijft en zonder problemen de trap op geraakt én toch geen montage nodig heeft!

Gebruik de bijgeleverde poten en gebruik de bodem als een losstaand bed. Daarnaast kan je het Home Made bed ook in je bestaande bedkader leggen.

Comfort en ondersteuning
voor elk type matras

1-2-3 slapen

Met het Sleepy® Home Made bed haal je kwaliteit in huis. De 42 latten van 8 millimeter dik maken de bodem geschikt voor elk type matras, zelfs matrassen met micropocketveren. De latten zijn opgedeeld in vijf verschillende zones, met extra comfort aan de schouders en heupen.

De stevige multiplex berken latten hebben een extra coating ter bescherming tegen transpiratie en zouten. Ze kunnen een gewicht dragen tot 150 kg.

De latten zijn aan het frame bevestigd met rubberen kapjes. Die gaan niet alleen langer mee dan klassieke plastieken kapjes, maar zijn ook veerkrachtiger en geven dus een betere ondersteuning.

In 1-2-3
bij je thuis

Met Sleepy® slaap je in 1-2-3! Bestel het bed online en wij leveren hem gratis in een handige doos bij je thuis. Waar je ook woont.

eenvoudig te installeren

Eenvoudige
installatie

Dankzij het ingenieus scharnier, heeft het Sleepy® Home Made bed geen montage nodig. Vouw hem open, vijs de poten erop of leg hem in je bedkader. Slapen maar!

10 jaar
garantie

Het Sleepy® Home Made bed staat voor duurzaamheid en voldoet aan alle strenge Europese kwaliteitseisen. Duurzaamheid gegarandeerd!

Jurgen S.

“Ik ben niet de meest handige… maar de montage van dit bed ging wel heel gemakkelijk!”

Niel S.

“Heel handige compacte verpakking. Zowel het bed als de matras hebben we probleemloos langs de smalle draaitrap naar boven gekregen. En het ligt perfect. Echt een aanrader!”

Nancy H.

“Top. Vanuit de winkel onmiddellijk meegenomen, zelfs in mijn Clio. Het bed was een uur later al opgemaakt!”

Breedte

70, 80, 90, 100

Lengte

200

Comfortzones

Schouder- en heupzone

Hoogte kader

7 cm

Hoogte poten

15 cm

Totale hoogte

22 cm

Aantal latten

42

Dikte latten

8 mm

Breedte latten

25 mm

Materiaal

Multiplex berk

Kappen

SBS rubber trio kappen

Gewichtsklasse

max. 150 kg