Delen

Leg hier de voordelen uit die u aanbiedt. Schrijf niet over producten of diensten hier, schrijf over oplossingen.

Leg hier de voordelen uit die u aanbiedt. Schrijf niet over producten of diensten hier, schrijf over oplossingen.

Allergiewerende producten

Temperatuurregelende producten

Ventilerende producten

Heb je advies nodig?

Heb je een vraag?

Contacteer ons

Lattenbodem of boxspring?

Een lattenbodem kenmerkt zich door zijn flexibiliteit. Buigzame houten latten opgehangen in flexibele lattenhouders ondersteunen de matras. Net zoals een matras heeft een lattenbodem ook comfortzones (schouder-, lende- of heupzones met verschillende hoogtes en/of hardheden).

Heb je pijn in je schouders of je rug? En wil je dat vermijden? Kijk dan zeker eens naar de kwaliteiten van de Sleepy® Interactive bodem. Of je nu groot, klein, dun of volslank bent, de Interactive bodem brengt je lichaam automatisch in de juiste ergonomische houding. Om de bodem maximaal te laten werken adviseren we om bij deze bodem gebruik te maken van matrassen met een volle kern zoals: Simon, Oscar en Richard, bij voorkeur in een standard uitvoering. 

Een boxspring is een bedbodem die bestaat uit stalen veren die samen met een comfortabele afdeklaag van schuim of latex het lichaam gelijkmatig ondersteunen. Schouder-, lende- en heupzone zijn, net als bij een lattenbodem, standaard comfortzones in een Sleepy® boxspring. Je kan kiezen voor een vrijstaand model of een boxspring die je in je bedkader kan leggen, het inbouw model.

Er zijn geen uitgesproken verschillen tussen beide systemen op het vlak van fijn-afstemming op de ergonomie van je lichaam en je lichaamshouding.

Aan jou om te bepalen welke voor jou het beste is op basis van het gewenste slaapgevoel.

Ook design kan een rol spelen in je keuze. Koos je bijvoorbeeld voor American Dreaming als stijl, dan zal je eerder voor de look & feel van een hoge en robuuste boxspring als bodem kiezen.


Verstelbaar of niet-verstelbaar?

Elektrische verstelbaarheid van je bodem kan je slaapgevoel bevorderen, wanneer het voor jou nuttig is om met de benen of het bovenlichaam hoger te liggen bij het slapen.