Lattenbodem Sleepy Ergonomic 

Stel je lattenbodem zelf in, volgens je eigen lichaamsprofiel.

Een lattenbodem kenmerkt zich door zijn flexibiliteit. Buigzame houten latten opgehangen in flexibele lattenhouders die de latten dragen ondersteunen je matras. Net zoals een matras heeft een lattenbodem ook comfortzones. Zo worden de belangrijke lichaamszones correct ondersteund. Een schouderzone is soepeler om zo ruimte te geven aan je schouders. In de lendezone kan je de latten bij een standaard lattenbodem verstevigen of versoepelen door de schuivers of lendestukken harder of zachter in te stellen. Ook de heupzone kan je aanpassen. Zo is het mogelijk om brede heupen meer ruimte te geven of smalle heupen beter te ondersteunen. Zo creëer je ergonomisch slaapcomfort met je lattenbodem.

Lattenbodem Sleepy Ergonomic

De standaard ergonomische instellingen zijn uiteraard voorzien. Het bijzondere aan deze lattenbodem is dat de latten ter hoogte van je ruggenwervel individueel instelbaar zijn, volgens jouw persoonlijke voorkeur.  

Je stelt dus zelf je schouderzone in. Je beslist zelf of je meer of minder ondersteuning in je lenden en je heupen wil ervaren. Ontdek lattenbodem Sleepy Ergonomic bij de lattenbodems in onze shop

De lattenbodem is voorzien van 42 buigzame latten en dus geschikt voor zowel volkernmatrassen zoals matrassen Simon, Oscar en Richard alsook voor pocketverenmatrassen zoals de matrassen Taran, Zaky, Matteo, Louis en matras Victor Klik hier om het lattenbodem assortiment te ontdekken in onze shop.