Lattenbodem Sleepy Ergonomic 

Je lattenbodem past zich automatisch aan en volgt jouw lichaamsprofiel.

Een lattenbodem kenmerkt zich door zijn flexibiliteit. Buigzame houten latten opgehangen in flexibele lattenhouders die de latten dragen ondersteunen je matras. Net zoals een matras heeft een lattenbodem ook comfortzones. Zo worden de belangrijke lichaamszones correct ondersteund. Een schouderzone is soepeler om zo ruimte te geven aan je schouders. In de lendezone kan je de latten bij een standaard lattenbodem verstevigen of versoepelen door de schuivers of lendestukken harder of zachter in te stellen. Ook de heupzone kan je aanpassen. Zo is het mogelijk om brede heupen meer ruimte te geven of smalle heupen beter te ondersteunen. Zo creëer je ergonomisch slaapcomfort met je lattenbodem.

Lattenbodem Sleepy Ergonomic

Heb je pijn in je schouders of je rug? En wil je dat vermijden? Kijk dan zeker eens naar de kwaliteiten van de Lattenbodem Sleepy Ergonomic.

Of je nu groot, klein, dun of volslank bent, de interatieve Ergonomic bodem brengt je lichaam automatisch in de juiste ergonomische houding. Om de bodem maximaal te laten werken adviseren we om bij deze bodem gebruik te maken van matrassen met een volle kern.