Lattenbodem Sleepy Interactive 

Je lattenbodem past zich automatisch aan en volgt jouw lichaamsprofiel.

Een lattenbodem kenmerkt zich door zijn flexibiliteit. Buigzame houten latten opgehangen in flexibele lattenhouders die de latten dragen ondersteunen je matras. Net zoals een matras heeft een lattenbodem ook comfortzones. Zo worden de belangrijke lichaamszones correct ondersteund. Een schouderzone is soepeler om zo ruimte te geven aan je schouders. In de lendezone kan je de latten bij een standaard lattenbodem verstevigen of versoepelen door de schuivers of lendestukken harder of zachter in te stellen. Ook de heupzone kan je aanpassen. Zo is het mogelijk om brede heupen meer ruimte te geven of smalle heupen beter te ondersteunen. Zo creëer je ergonomisch slaapcomfort met je lattenbodem.

Lattenbodem Sleepy Interactive

Heb je pijn in je schouders of je rug? En wil je dat vermijden? Kijk dan zeker eens naar de kwaliteiten van de Lattenbodem Sleepy Interactive.

Of je nu groot, klein, dun of volslank bent, de Interactive bodem brengt je lichaam automatisch in de juiste ergonomische houding. Om de bodem maximaal te laten werken adviseren we om bij deze bodem gebruik te maken van matrassen met een volle kern zoals: SimonOscar en Richard.